Archive for január 19th, 2011

Herba gyógynövényes szappan Legújabb termékünk a szilárd parfüm, melynek alapja egy csodálatos bőrápoló tulajdonságokkal rendelkező növényi olajokból (jojóba olaj, kókuszvaj, shea vaj, karnauba viasz, E-vitamin) álló keverék, melyet csak a természet által nyújtott illóolajok keverékével illatosítottunk. Allergén mentes, bőrsimító, a bőrréteg sejtképződését és anyagcseréjét serkentő. Közérzetjavító és bőrápoló hatású természetes illóolajos készítmény.
Tavaszi szellő (narancsvirág parfüm) A geránium, édes narancs és a narancsvirág keveréke egy friss citrusos természetes illatot eredményez, melyet egy leheletnyi édes gyümölcsös csampával ellenállhatatlanná tettünk. Édes nőies érzéki illat, mely jókedvre derít. Bőrpuhító fiatalító, sejtképződést serkentő, regeneráló hatású. Nyugtató és hangulatjavító, elűzi a haragot, enyhíti a bánatot.
Tavaszi szellő (narancsvirág parfüm) Ez egy tiszta egyszerű, egy komponensű aromaterápiás illat parfüm. A mediterrán éghajlati viszonyok, a kíméletes kézi szedés és a vízgőz desztillációval nyert olaj, kiváló minőséget eredményez. Illata megnyugtat, csökkenti a fáradtságot, élénkíti az immunrendszert. Kiválóan alkalmas migrénes, idegi eredetű fejfájások leküzdésében. A levendula illata helyreállítja a lelki egyensúlyt. Bőr nyugtató és regeneráló hatása van. Támogatja a testi-lelki jó közérzet fenntartását.