Szilárd parfümök

Posted by admin On január - 19 - 2011 1 Comment

Szilárd parfüm, természetes illatparfüm

Legújabb termékünk a szilárd parfüm, melynek alapja egy csodálatos bőrápoló tulajdonságokkal rendelkező növényi olajokból (jojóba olaj, kókuszvaj, shea vaj, karnauba viasz, E-vitamin) álló keverék, melyet csak a természet által nyújtott illóolajok keverékével illatosítottunk.
Allergén mentes, bőrsimító, a bőrréteg sejtképződését és anyagcseréjét serkentő. Közérzetjavító és bőrápoló hatású természetes illóolajos készítmény.

Használatuk takarékos, bőrünk érintésére olvadó. Dörzsöljünk egy cseppnyit a csuklóra, nyakra, fül mögé, térdhajlatba. Tetszetős porcelán tégelyes kiszerelésben, 8 g-os parfüm töltettel.

Szilárd parfümök

Mire jók az illóolajok?

Az illóolajok felhasználási lehetősége igen változatos. Alkalmazásukkal sok betegség megelőzhető, enyhíthető. Ma már bizonyított tény, hogy az illóolajok a baktériumok, vírusok és gombák szaporodását gátolják. Ezenkívül fájdalomcsillapító, görcsoldó, gyulladáscsökkentő, emésztést javító hatásuk is van. Általánosságban véve erősíti az immunrendszert. Ezenkívül a szépségápolásban is nagy szerepet játszanak, hiszen serkentik a bőrréteg sejtképződését és anyagcseréjét. Megnyugtatja az érzékeny bőrt és enyhíti a gyulladásokat. Azonban mindezeket az előnyöket csak a természetes forrásból nyert és vízgőz-desztillációval vagy préseléssel kivont illóolajoktól várhatjuk.

egy hozzászólás so far.

  1. Péter szerint:

    Érdeklődnék, ezekből a szilárd parfümökből van férfi jellegű illat is? Köszönöm!

Szólj hozzá