A ‘Szilárd parfüm’ kategória archívuma

Herba gyógynövényes szappan Legújabb termékünk a szilárd parfüm, melynek alapja egy csodálatos bőrápoló tulajdonságokkal rendelkező növényi olajokból (jojóba olaj, kókuszvaj, shea vaj, karnauba viasz, E-vitamin) álló keverék, melyet csak a természet által nyújtott illóolajok keverékével illatosítottunk. Allergén mentes, bőrsimító, a bőrréteg sejtképződését és anyagcseréjét serkentő. Közérzetjavító és bőrápoló hatású természetes illóolajos készítmény.
Tavaszi szellő (narancsvirág parfüm) A geránium, édes narancs és a narancsvirág keveréke egy friss citrusos természetes illatot eredményez, melyet egy leheletnyi édes gyümölcsös csampával ellenállhatatlanná tettünk. Édes nőies érzéki illat, mely jókedvre derít. Bőrpuhító fiatalító, sejtképződést serkentő, regeneráló hatású. Nyugtató és hangulatjavító, elűzi a haragot, enyhíti a bánatot.
Tavaszi szellő (narancsvirág parfüm) Ez egy tiszta egyszerű, egy komponensű aromaterápiás illat parfüm. A mediterrán éghajlati viszonyok, a kíméletes kézi szedés és a vízgőz desztillációval nyert olaj, kiváló minőséget eredményez. Illata megnyugtat, csökkenti a fáradtságot, élénkíti az immunrendszert. Kiválóan alkalmas migrénes, idegi eredetű fejfájások leküzdésében. A levendula illata helyreállítja a lelki egyensúlyt. Bőr nyugtató és regeneráló hatása van. Támogatja a testi-lelki jó közérzet fenntartását.
Édes álom (rózsa parfüm)A lágy, nem hivalkodó illatot kedvelők parfümje ez. Romantikus, rózsát szerető hölgyek rajongani fognak érte. Mint lágy tavaszi szellő, mely virágillatot hoz a messzeségből, úgy ölel körbe a simogató illata. A csodás illat mellett kiváló szemránckrém. A rózsaolaj, geránium, rózsafaolaj és egy leheletnyi csampa keveréke. A felhasznált illóolajok hatása bőrpuhító, eltünteti a bőrhibákat, fiatalos jelleget ad az arcnak, bőrregeneráló és a szemkörüli szarkalábakat csökkentő.
Tavaszi szellő (narancsvirág parfüm)Fantasztikusan fűszeres finom illatkompozíció, egy komplex keverék, mely teljesen elvarázsol. Az egzotikus indiai nők évezredek óta őrzik szépségük titkát és ezt nem márkás kozmetikumoknak köszönhetik, hanem az ősi hagyományos recepteknek és a természetes illóolajoknak. E csodás keverékben minden megtalálható melytől mi is szépek, érzékiek és kívánatosak lehetünk. Csampa, lótusz, pacsuli, ámbra, mirha, narancsvirág és pézsma keveréke.