A ‘gyógytea keverékek’ kategória archívuma

Köhögés elleni tea.

Krónikus hörgőgyulladás, (COPD krónikus hörgőszűkülettel járó tüdőbetegség) idült sok váladékkal járó köhögésre, asztma elleni teakeverék.

Ez az összeállítás a leghatékonyabb teakeverékek közé sorolható.

Használata során még engem is meglepett, hogy milyen gyorsan és hatékonyan szünteti meg a …

Immunrendszert erősítő teakeverék

Használatával megelőzhető a betegségek kialakulása, illetve ha már megbetegedtünk, akkor gyorsabb gyógyulást tesz lehetővé, megfázás, gyulladáscsökkentés és egyéb immunhiányos betegség esetén. Erősíti az immunrendszert, mozgásszervi betegségeknél csökkenti a gyulladásos folyamatokat, a szervezetben felhalmozódott salakanyagok kiürülését elősegíti. Általános …

Méregtelenítő, tisztító teakeverék

A gyógytea elősegíti a felesleges anyagcseretermékek kiürülését, ezáltal hozzájárul az igénybe vett szervezet felfrissüléséhez és javítja a szervezet általános állapotát.

A mindennapi káros anyagok mint a füst, élelmiszer-adalékok, koffein, alkohol próbára teszik szervezetünk védekező képességét. A gyógytea …

Seborrhoea elleni gyógytea (külsőleg és belsőleg) 4 x 5 dkg 3200 Ft Chron, colitis ulcerosa elleni teakeverék 5 dkg-os kiszerelés 850 Ft Méregtelenítő, tisztító tea 5 dkg-os kiszerelés 900 Ft Nyugtató, harmonizáló teakeverék 5 dkg-os kiszerelés 850 Ft Fogyasztó tea 5 dkg-os kiszerelés 950 Ft Hólyaggyulladás elleni teakeverék 5 dkg-os kiszerelés 950 Ft Férfi tea (hatása a prosztatára és a potenciára) 5 dkg-os kiszerelés 950 Ft Gyomortea (emésztést segítő, máj és epehólyag működését harmonizáló) 5 dkg-os kiszerelés 850 Ft Immunrendszert erősítő teakeverék 5 dkg-os kiszerelés 900 Ft Mindenki számára azonos összetételben vásárolható gyógyteáim mellett, személyre szabott, a páciens egyedi igényeitől és panaszaitól függően összeállított keveréket is készítek, mely egyidejűleg akár több betegséget is orvosolni képes. A teáimat saját kezűleg gyűjtött gyógynövényekből állítom össze, mezőgazdasági műveléstől mentes (kemikáliákkal nem szennyezett) megbízható termőhelyről származnak. Kíméletes a betakarítása és feldolgozása (szárítása), hogy minél több hatóanyagot tartalmazzanak a nővényi drogok.